U ziet nu een samenvatting van de informatie van StageKlik.org bedoelt voor mobiel gebruik.  Voor het bekijken van alle informatie gebruikt u een tablet of computer.

Wat koop je als onderwijsinstelling??

De eenvoud van ons platform is te wijten aan het feit dat wij vinden dat applicaties simpel moeten zijn en dat techniek onder de motorkap hoort. Daarom zullen we u hier ook niet vermoeien met de meer dan 100 functies die het systeem kent maar tonen we een opsomming van wat wij denken dat voor u het meest relevant is.

Een digitaal:
 1. Leerling stageopdrachten boek
 2. Leerling stageverslag met de mogelijkheid tot klassikale presentatie
 3. Docenten dashboard met direct inzage in voortgang van de student
 4. Chat service voor alle deelnemers
 5. Stageboek builder (eenvoudig gereedschap om zelf stage opdrachten te maken en beheren)
 6. Toegang tot het platform met stagebedrijven in uw regio

U koopt een licentie per leerling voor de periode van één jaar. Wij bieden verschillende licentie bundels met kwantum korting aan.

Contact opnemen

Telefonisch contact opnemen: 010 73 70 716

captcha

Over ons

Stageklik wordt aangeboden door het Centrum voor Praktijkleren. In dit centrum hebben professionals uit verschillende disciplines hun kennis en ervaring over het leren in de beroepspraktijk bijeen gebracht. Het centrum voor praktijkleren is opgezet vanuit de overtuiging dat het leren van het beroep in de praktijk voor alle scholieren en studenten uit alle onderwijsniveaus en opleidingsrichtingen een grote meerwaarde kan betekenen, zowel ten behoeve van beroepsgerichte kwalificaties als ten behoeve van studie- en beroepsoriëntaties.

 

Ook bedrijven kunnen baat hebben bij een meer praktijkgerichte oriëntatie van jongeren. Stagiaires vormen een belangrijke doelgroep voor de invulling van vacatures en ook kunnen bedrijven met een actief stagebeleid zich positief onderscheiden ten opzichte van hun branchegenoten. In toenemende mate worden scholieren en studenten ingezet voor specifieke bedrijfsvraagstukken. Met hulp van studenten kunnen bedrijven zichzelf verbeteren en vernieuwen. Praktijkleren biedt in veel gevallen voor zowel studenten als bedrijven veel voordelen, maar vraagt wel om goede afspraken en inzicht in wat werkt en wat niet.
In het Centrum voor Praktijkleren zijn betrokken:

 • KBA Nijmegen: onderzoek, monitoring en arbeidsmarktinformatie
 • BizzXL: innovatie en applicatieontwikkeling
BizzXL logo

Over ons

Stageklik wordt aangeboden door het Centrum voor Praktijkleren. In dit centrum hebben professionals uit verschillende disciplines hun kennis en ervaring over het leren in de beroepspraktijk bijeen gebracht. Het centrum voor praktijkleren is opgezet vanuit de overtuiging dat het leren in de praktijk van het beroep voor alle scholieren en studenten uit alle onderwijsniveaus en opleidingsrichtingen een grote meerwaarde kan betekenen, zowel ten behoeve van beroepsgerichte kwalificaties als ten behoeve van studie- en beroepsoriëntaties.

Ook bedrijven kunnen baat hebben bij een meer praktijkgerichte oriëntatie van jongeren. Stagiaires vormen een belangrijke doelgroep voor de invulling van vacatures en ook kunnen bedrijven met een actief stagebeleid zich positief onderscheiden ten opzichte van hun branchegenoten. In toenemende mate worden scholieren en studenten ingezet voor specifieke bedrijfsvraagstukken. Met hulp van studenten kunnen bedrijven zichzelf verbeteren en vernieuwen.

Praktijkleren biedt in veel gevallen voor zowel studenten als bedrijven veel voordelen, maar vraagt wel om goede afspraken en inzicht in wat werkt en wat niet.
In het Centrum voor Praktijkleren zijn betrokken:

 • KBA Nijmegen: onderzoek, monitoring en arbeidsmarktinformatie
 • ICBA: advisering en trainingen
 • BizzXL: innovatie en applicatieontwikkeling
BizzXL logo